Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

App of the Week #14 : TV Show Favs


Αν βλέπετε αρκετές ξένες σειρές θα σας έχει τύχει να μην θυμάστε πότε βγάινει το καινούργιο επεισόδιο ή σε ποια season είχατε μείνει ή ποιες σειρές έχετε δει γενικά. Αυτή τη δουλειά έρχεται να κάνει για εσάς το TV Show Favs




Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψάξετε στην αναζήτηση της εφαρμογής τη σειρά που επιθυμείτε και να την προσθέσετε. Όλες οι σειρές που έχετε προσθέσει βρίσκονται ταξινομημένες στην κατηγορία "My Shows".



Επίσης υπάρχει το "Μy Schedule" δείχνει ποια καινούργια επεισόδια έχουν βγει και ποια πρόκειται να βγουν. Στο "To Do" δείχνει τις σειρές όπου δεν έχουμε δει όλα τα επεισόδια ακόμα. Πηγαίνοντας σε κάθε σειρά μπορούμε να επιλέξουμε επεισόδια και να τα σημειώσουμε σαν "Watched".



Yπάρχει η δυνατότητα κατηογοριοποίησης με "Tags" για τις σειρές που έχετε δει (π..χ βάσει καναλιών,είδους). Η εφαρμογή διαθέτει και widget για την ενημέρωση των νέων επεισοδίων. Σε όλες τις σειρές μπορείτε να δείτε περίληψη επεισοδίων, casting, βαθμολογίες κ.α.



Αντίστοιχη εφαρμογή σε iOS : Episodes


3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια, πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Σε περίπτωση που θέλετε επαγγελματικά αποτελέσματα και επαγγελματικη επεξεργασια φωτογραφιων και ειδικά για επιδιορθωση και αποκατάσταση παλιας φωτογραφιας τότε πρέπει να απευθυνθούμε σε ειδικούς. Δοκιμάσατε να κάνετε ρετουσάρισμα προσωπου φωτογραφιας με photoshop αλλά σας φάνηκε δύσκολο; Μην ανησυχείτε, απλά απευθυνθείτε στους ειδικούς στην επεξεργασια φωτογραφιας

    Κόστος και τιμές επεξεργασίας φωτογραφιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...